Vár Panzió & Étterem

Vár Panzió & Étterem

Üdvözöljük a Vár Panzió és Étteremben, amely Sirok községben, a Mátra és a Bükk hegységek találkozásánál, a Tarna-patak gyönyörû völgyében található. A hagyományos magyar konyha és a palóc vidék ízeit örzõ ételeinket kínáljuk Önnek, egyéb ismert és kedvelt ételek mellett.

Hagyományos magyar ételekkel várjuk Kedves Vendégeinket egész évben 11 és 21 óra között.

Éttermünkben összesen 45 fõ étkezését tudjuk ellátni. Panzió-éttermünket egy mindennap 5-21 óráig nyitvatartó sörözõ teszi teljessé.

Reggelit és félpanziós étkezést vagy teljes ellátását igény estén biztosítunk vendégeink részére.

Panziónk összesen 8 szobában (pótágyakkal) 40 fő elhelyezését tudja biztosítani. Egész éves nyitvatartással működik, amelyben minden szoba zuhanyzóval, WC-vel és központi fűtéssel van felszerelve. Elhelyezés: 2-3-4 ágyas szobákban törénik.

Zárt parkolónk ingyenesen áll a vendégeink részére.

Sirok község 40 km-re Gyöngyöstől és 20 km-re Egertől a 24-es főútvonalon könnyen megközelíthető.


Hotel, szállás adatai:


Vendégparkolás: Ingyenes privát parkolás lehetséges helyben.
Szolgáltatások: Cukrászsütemény, fagylalt
Hitelkártyák: nincs
Háziállatok: nem bevihető
Internet: A nyilvános helyiségekben vezeték-nélküli internet áll rendelkezésre díjmentesen.
Bejelentkezés: 14:00
Kijelentkezés: 10:00
Lemondás: Feltételek alapján
Általános információk: TELEPÜLÉS LÁTNIVALÓI:Siroki vár: A település történetének szerves részét képezi a siroki vár, mely romjaiban is megragadó látványt nyújt az év minden hónapjában. A vár a település központjától egy km-re, az északra levõ Vár-hegy 294 méter magas kopár riolittufa kúpján található.Program: Minden évben június harmadik hetében rendezik meg a Siroki Várnapokat. A Várnapok alkalmával számos érdekes programmal várják az idelátogatókat. Ilyenek pl. a huszárok, vitézek, íjászok felvonulása, a lovagi vagy a vitézi torna.Borics Pál hagyatéka Sirok sajátos adottságai a kövek többirányú használhatósága kitermelt néhány iparágat. Ezekkel párhuzamosan fejlõdött a kõszobrászat. Borics Pál (1912-1969) siroki születésû szobrászmûvészt méltán nevezték a "kõ gyermekének".Kútvölgy kedvelt kirándulóhely Siroktól pár percre a hangulatos, szépen gondozott Kútvölgy. Sokan keresik fel egy-egy szalonnasütés, kikapcsolódás céljából.Program: Minden évben július végén a Stray Dogs MC közremûködésével itt kerül sor a híres Nemzetközi Motoros Találkozó megrendezésére.TELEPÜLÉS KÖZELÉBEN LÉVŐ GYÓGYFÜRDŐK:Egerszalók - Gyógyfürdõ Magyarország észak-keleti részén, a Bükk hegység lábainál a Laskó patak partján, Eger város közvetlen szomszédságában terül el. , és a siroki Vár Panzió Étteremtől mindössze 20 km-re található.Bükkszék - Gyógyfürdõ Bükkszék változatos természeti környezetben lévõ üdülõfalu, a Bükk hegység nyugati lábánál, a Pétervásári-dombságon, Egertõl Sirokon át 27 km-re, Bükkszenttetõn át 20 km-re északnyugatra, a Tarna-völgyének peremén fekszik. A bükkszéki gyógyfürdõ május 1-jétõl augusztus 31-ig üzemel, és a siroki Vár Panzió Étteremtől mindössze 6 km-re található.

Hotel, szállás elérhetőségei:


E-mail cím: varpanzio@freemail.hu
Pontos cím: 3332 Sirok, Petőfi u. 29.
Telefonszám: +36 36 361-061
Weboldal: www.varpanzio.hu

Térkép


Kérjen árajánlatot!

Szerző: Bejegyzés időpontja: | Kategória: Szállások | Címke: , ,

varpanzio névjegye

Üdvözöljük a Vár Panzió és Étteremben, amely Sirok községben, a Mátra és a Bükk hegységek találkozásánál, a Tarna-patak gyönyörû völgyében található. A hagyományos magyar konyha és a palóc vidék ízeit örzõ ételeinket kínáljuk Önnek, egyéb ismert és kedvelt ételek mellett. Hagyományos magyar ételekkel várjuk Kedves Vendégeinket egész évben 11 és 21 óra között. Éttermünkben összesen 45 fõ étkezését tudjuk ellátni. Panzió-éttermünket egy mindennap 5-21 óráig nyitvatartó sörözõ teszi teljessé. Panziónk összesen 8 szobában (pótágyakkal) 40 fő elhelyezését tudja biztosítani. Egész éves nyitvatartással működik, amelyben minden szoba zuhanyzóval, WC-vel és központi fűtéssel van felszerelve.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.