Thermal Hotel Gara*** Gyógy- és Wellness Szálloda

Thermal Hotel Gara*** Gyógy- és Wellness Szálloda

A négyszintes Thermal Hotel Gara*** Gyógy- és Wellness Szálloda a magyarországi idegenforgalmi palettán sokszínűségével és funkcionalitásával tűnik ki.
Az épület építészeti megoldásai, belső berendezése, a modern elemek és a klasszikus elegancia ötvözete emberközpontúságot tükröz.

Közvetlenül a Thermal Hotel Gara*** Gyógy- és Wellness Szálloda mellett található a térség egyik legszínvonalasabb, gyógyvízzel, feszített víztükrű úszómedencével ellátott fürdője. A fürdő nátrium-hidrogénkarbonátos vize mozgásszervi és egyes nogyógyászati panaszok gyógyítására is alkalmas.

A szálloda patkó alakú belső udvarában kialakított úszó-, gyermek-, és gyógyvizes medencéiben a szálloda vendégei házon belül is hódolhatnak a kikapcsolódásnak, az aktív pihenésnek és a gyógyulásnak.

A Thermal Hotel Gara*** Gyógy- és Wellness Szálloda a szellemi, fizikai felfrissülést keresők részére kitűnő szolgáltatásokat nyújt és fakultatív programok széles választékát kínálja.

A Thermal Hotel Gara*** Gyógy- és Wellness Szálloda nemcsak a pihenni szándékozóknak áll rendelkezésére, hanem megfelelő infrastrukturális lehetőségeivel vállalati konferenciák, rendezvények és tréningek lebonyolítására is alkalmas.

A Thermal Hotel Gara*** Gyógy- és Wellness Szálloda az Alföld délkeleti, Békés-megye északi határán a Sárrét egyik legrégebbi településén, Füzesgyarmaton található.
A településről szóló elsőírásos emlék 1210-ből származik, de az ásatások alapján feltehető, hogy már a honfoglalás korában is laktak ezen a területen.

Füzesgyarmatot elsősorban csodálatos gyógyvíze, gyógyvizesstrandja, immár hagyományos megrendezésre kerülő Füzesgyarmati Lovasnapok, kulturális és szabadidős programok, valamint a sárréti emberek életmódját bemutató tájház teszi vonzóvá és kiemelkedő idegenforgalmi célponttá.

A Thermal Hotel Gara*** Gyógy- és Wellness Szálloda mindössze 76 km-re található a dinamikusan fejlődő Debrecentől, melynek repülőtere nemzetközi járatokat is fogad.

Vendégeink kellemes időtöltését szolgálják: úszó-, gyermek-, és gyógyvizes medence, nyolc személyes pezsgőfürdőkád, szauna, szolárium, kondicionálóterem, biliárd-rex-, asztalitenisz-, , műanyag borítású teniszpályák, és egyéb szabadidős sportok.

A Thermal Hotel Gara*** Gyógy- és Wellness Szálloda területén kívüli lehetőségek a szabadidő eltöltésére: sporthorgászat, vadászat, lovaglás, sétakocsikázás, folklór-programok.


Hotel, szállás adatai:


Vendégparkolás: Ingyenes privát parkolás lehetséges helyben.
Hitelkártyák: Visa, Visa Electron, Maestro, Mastercard, American Express, Cirrus Maestro, Eurocard
Háziállatok: bevihető
Internet: A nyilvános helyiségekben vezeték-nélküli internet áll rendelkezésre díjmentesen.
Bejelentkezés: Délután 14 órától
Kijelentkezés: Reggel 10 óráig
Lemondás: A szállás igénybe vétele előtt legalább 7 nappal
Általános információk: A szálloda 76 szobával rendelkezik, ebből 4 db háromágyas akadály-mentesített szoba:Kétágyas szoba: 50 db Háromágyas szoba: 7 db (4 db akadály-mentesített) Négyágyas szoba: 3 db Lakosztály: 16 dbIgény szerint felárért lehetőség van egyágyas elhelyezésre is.Minden szobában megtalálható a színes televízió, telefon, beépített szekrény, lakosztályaink légkondicionáló berendezéssel felszereltek, a 16 db lakosztályból 10 db erkéllyel is rendelkezik.A szabadidő kellemes eltöltését biztosítják a szállóvendégek részére térítésmentesen biztosított szolgáltatásaink: gyógy-, úszó- és gyermekmedence, szauna, pezsgőfürdő, fitneszterem, asztalitenisz, rex, biliárd, teniszpálya, röplabdapálya.Térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatásaink közé tartoznak a különböző WELLNESS és SPA kezelések, pl: masszázsok, fürdők, kozmetikai kezelések, pedikűr, manikűr, talpmasszázs, reflexológiai állapotfelmérés, stb.

Hotel, szállás elérhetőségei:


E-mail cím: hotel@hotelgara.hu
Pontos cím: 5525 Füzesgyarmat, Kossuth u. 92.
Telefonszám: 0666590230
Weboldal: http://www.hotelgara.hu

Térkép


Kérjen árajánlatot!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.