Pillangós-ház Visegrád

Pillangós-ház Visegrád

Az ezer éves millenniumát tavaly ünneplő város, Visegrád központjában lévő hangulatos vendégház, öt kétágyas, pótágyazható, fürdőszobás szobával, teakonyhával, nagy társalgóval és bájos udvarral, szállást kínál.

Szabadidős programokat, helyszínt ajánlunk baráti, családi, céges programokhoz, összejövetelekhez, rendezvényekhez, tanfolyamokhoz, táborokhoz.

Hozzáadott értéket képvisel a természetgyógyászat, alternatív gyógymódok és módszerek iránt érdeklődőknek bentlakásos életmód és egyéb tábort, képzést, kezelést nyújtó szakembereknek, gyógyítóknak, oktatóknak.

ÜDÜLÉSI CSEKKET a szállásra ELFOGADUNK!


Hotel, szállás adatai:


Vendégparkolás: Ingyenes privát parkolás lehetséges helyben.
Szolgáltatások: a http://pillangos-haz.hu oldal Aktuális oldala szerint
Háziállatok: két cica két kutya
Internet: A szállás teljes területén vezeték-nélküli internet áll rendelkezésre díjmentesen.
Bejelentkezés: emailben:kovats.ildiko@pillangos-haz.hu
Általános információk: A Pillangós-ház bűbájos vendégház Visegrád központjában, egy szökőkutas, szép parkkal a ház előtt. Öt kétágyas, pótágyazható fürdőszobás szobával, teakonyhával, nagy társalgóval, hangulatos udvarral. A nagymamánál vidéken töltött nyarak hangulatát idézi, az udvaron cirmos cica, morzsi kutya, hintaágy, zsírosbödönökben muskátli...A szobákban méhviasszal ápolt fenyőbútorok, egyedi dekoráció, az ágyak fölött kézzel hímzett zsákocskában levendula, a komódokon mindig friss mezei virág… A szobák: -napraforgós, -kavicsos, -tengerszem, -levendulás, borostyános, a társalgó a vadkörte elnevezést kapta.A szobák kis belépőből, előszobából, hálóból, gardróbból, zuhanyzós fürdőszobából állnak (lásd: képek). Van egy babaágyas szobánk és egy új háromszemélyes is. A kétágyas szobák francia ágyassá alakíthatóak, de különálló elrendezésűek a tanfolyamok miatt.A szobák 60 cm es vályog fala "klimatizál" , finom hűvös van, az udvart az árnyas fák teszik nyáron is kellemessé. A hintában való ejtőzés vendégeink kedvence.... Tv nincs (de a függőknek jó hír: a társalgóban internet, a szobákban wifi van), a szobákban zene, gyertyák, mécsesek, füstölők gondoskodnak a meghitt hangulatról.A Pillangós-ház a béke szigete, igazi kis szerelmi fészek, szeretteivel a világ elől elbújni, pihenni, töltekezni vágyóknak, stílusos helyszíne a testi-lelki-szellemi harmonizálódást célzó tanfolyamoknak, programoknak, táboroknak.....A reggeli önellátó, de teakonyhás társalgóban helyi forrásvíz, tea különlegességek, kávé, kapucsínó, kakaó, stb., egész nap a rendelkezésükre áll. A teakonyhában a reggelizéshez alapfelszerelés található. Főzési, melegítési lehetőség, nagy hűtő kapacitás nincs: nem vagyunk apartman, békebeli panzió a stílusban pihenési, kikapcsolódási lehetőséget ajánlunk a városkánk hangulatos vendéglátási, szórakozási lehetőségeihez kapcsolódva. Az udvaron azonban bográcsozni, szalonnát sütni, grillezni lehet. A központban vagyunk, mindentől pár percre. A boltok reggel hétkor nyitnak friss kínálatukkal. Piknik kosárkák vannak a szobákban a hétvégén is nyitva lévő boltok, zöldséges, hentes, büfé, stb. felkeresésére igazi "country style" hangulatban :).Egyéb étkezésekhez különböző stílusban, árfekvésben választhat éttermet, büfét a www.visegrad.hu honlapon már előre. Ugyanitt megtalálja a kulturális és egyéb programokat, látnivalókat. A társalgónkat is felszereltük térképekkel, útikönyvekkel, ajánlókkal...Parkolni a ház előtt lehet biztonságban és ingyenesen.

Hotel, szállás elérhetőségei:


E-mail cím: kovats.ildiko@pillangos-haz.hu
Pontos cím: 2025 Visegrád Nagy Lajos u.8.
Telefonszám: +3620-9274-150
Weboldal: http://pillangos-haz.hu

Térkép


Kérjen árajánlatot!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.