Hotel Kitty ***+

Hotel Kitty ***+

Szállodánk építése 2006 tavaszán kezdődött. A Hotel Kitty, Miskolc-Tapolca ősparkjában, a világhírű és egyedülálló Barlangfürdő bejáratától alig néhány lépésre található. Ennek köszönhetően, vendégeink, akár köntösben és papucsban is átsétálhatnak a fürdőbe. Fontosnak tartottuk, hogy az épület illeszkedjen a szép környezethez, ezért klasszikus, barátságos építészeti kialakítást alkalmaztunk a legmodernebb technológiai háttérrel. Az így kialakított szállodaépületünk időtálló, barátságos és főként otthonos formáját, számos elismerés nyugtázza nap, mint nap. Alapvető szempont volt, a természetes anyagok megjelenítése, mind a belső mind a külső kialakításában. Így döntöttünk többek között a természetes JURA kőből készült külső burkolat mellett, amely megjelenik a recepción, étteremben illetve a konferencia teremben is.

A két bástyaszerű torony teszi romantikussá, kastélyszerűvé az épület összhatását, ezekben kaptak helyet azok a lak-osztályok, melyek várhatóan legmagasabb igényű vendégeinknek is megfelel majd. Nagy hangsúlyt fektettünk a szobák berendezésére. Reggel, az ablakon kinézve, kis szerencsével mókusokat láthatunk, az épületet körülvevő fákon. Semmihez nem hasonlítható az érzés, ahogy egy nyári hajnalon madárcsicsergés és a hotel mögötti patak kellemes hangja mellett ébredhetnek. Húsz szoba és öt lakosztály áll a vendégeink rendelkezésre.

Úgy gondoljuk, feltételeink adottak arra, hogy akár hosszabb időt kellemesen eltöltsenek a Hotel Kittyben. Egyet ígérhetünk, mi azon dolgozunk majd, hogy páratlan odafigyeléssel elősegítsük az Önök pihenését, időtöltését!

Szeretettel várjuk vendégeink jelentkezését!


Hotel, szállás adatai:


Vendégparkolás: A parkolás vendégeink számára ingyenes a távozás napján 10 óráig.
Hitelkártyák: SZÉP kártya
Háziállatok: Háziállatot nem lehet behozni szállodánkba.
Internet: Wi-Fi hozzáférés
Bejelentkezés: Délután 14 órától.
Kijelentkezés: Déleőtt 10 óráig-
Lemondás: Lemondási feltételek: A kötbér mértéke: 7-2 nap között: a szobaár 30%a 48-24 óra között: 50% 24 órán belül: 100%
Általános információk: Szobáink felszereltségüket tekintve fürdőszobával, légkondícionálóval, LCD Tv-vel, WIFI kapcsolattal, minibárral és széffel vannak ellátva.Szállodánk rendelkezik saját wellness részleggel (jakuzzi, infra-, illetve finn szauna), melyet szállóvendégeink térítésmentesen vehetnek igénybe hétköznap 18:00 és 21:00 között, hétvégén 15:00 és 21:00 között. A Barlangfürdőbe 10% kedvezménnyel tudunk belépőjegyeket biztosítani.
Szolgáltatások: Akadálymentesítés, saját parkoló, wellness részleg.

Hotel, szállás elérhetőségei:


Pontos cím: 3519, Miskolc, Pazár István sétány
Telefonszám: +36 46 508 042
Weboldal: http://hotelkitty.hu/hu

Térkép


Kérjen árajánlatot!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.