Donát Vendégház

Donát Vendégház

Iker vendégházunk a város zöld övezetében, a belvároshoz közel, csendes környezetben helyezkedik el. A parkosított kert, a kis tó hangulata nyugodt pihenést biztosít, melyet csak reggelenként a csiripelő madarak hangja zavar meg. Kényelmét ízlésesen berendezett háló- és fürdőszobák, tágas nappali, felszerelt konyha és ebédlő biztosítják. Ha kedve van bográcsozhat, vagy akár flekkent is süthet.

A két vendégház szobánként vagy 10-12 fős családok, baráti társaságok részére önálló házként, egymást nem zavarva is kiadó. Ezek mellett 20-26 fős csoport is kiválóan érezheti magát a közös parkkal rendelkező házakban, de akár több napos céges összejövetelek helyszínéül is szolgálhat.


Hotel, szállás adatai:


Vendégparkolás: Ingyenes privát parkolás lehetséges helyben.
Háziállatok: Igen
Internet: A szállás teljes területén vezeték-nélküli internet áll rendelkezésre díjmentesen.
Bejelentkezés: 13 órától
Kijelentkezés: 10 óráig
Szolgáltatások: Az ágynemű mellett minden szállóvendégünknek egy törülköző áll rendelkezésére.Vendégeinknek igény esetén hajszárítót, vasalót, vasalódeszkát, ruhaszárítót is biztosítunk.A vonattal illetve autóbusszal utazókat kérésre házhoz szállítjuk.Parkosított kert, tűzrakó hely, grillező áll vendégeink rendelkezésre.Profi masszőr rendelhető.

Hotel, szállás elérhetőségei:


E-mail cím: donat@rivendel.hu
Pontos cím: 3300 Eger, Nagy-Eged u. 5
Telefonszám: +36 30 3860562 vagy 36/516760
Weboldal: http://donatvendeghaz.hu

Térkép


Kérjen árajánlatot!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.