tiszta címkéhez tartozó bejegyzések

Wolf apartman

Wolf apartman

A Wolf apartman 2010. májusában kezdte meg működését a „Hajdúk fővárosában”, Hajdúböszörményben. Szálláshelyünk szeretettel várja a pihenni, üdülni vágyó családokat, baráti társaságokat, fiatalokat egyaránt egész évben. Jelenleg egy lakrészt kínálunk a kedves vendégeink részére. A lakrészhez felszerelt külön konyha, és zuhanyzós fürdőszoba tartozik. A szoba 2 személyes és pótágyazható. Az apartman rendelkezik kábel-TV elérhetőséggel és televízióval, valamint internettel is. A kertben lehetőség nyílik pingpongozásra, lengőtekére, főzési, grillezési és sütési lehetőségre is (a tűzifát mi biztosítjuk ). Kerten belüli parkoló van kialakítva, így vendégeinknek már csak a felhőtlen üdüléssel kell törődniük!
Nagy szeretettel várunk minden kedves ÚJ és VISSZAJÁRÓ VENDÉGET, családokat és természetesen mindenki mást, aki nálunk szeretné tölteni a szabadságát!!

Rozmaring Vendégház

Rozmaring Vendégház

Sárospataki üdülő övezetben, a termálfürdőtől 200 m-re ideális, kultúrált elhelyezést biztosít az összkomfortos apartman vendégház.
A füves udvaron szalonnasütési, grillezési lehetőség. A gyerekeknek hinta. Gépkocsijának zárt udvaron, fedett parkolási lehetőséget biztosítunk. Bevásárlási lehetőség az üdülőtől 150 m-re. Kívánságára részletes programokat ajánlunk Zemplén nevezetességeinek megismeréséhez.

Amennyiben lefoglalja a szállást, más vendéget nem fogadunk!

Hercegkúti világörökség részét képező pincesoron borkóstolási lehetőséget biztosítunk (akár ajándékként is).

ÜDÜLÉSI CSEKKET LFOGADUNK!

St.Andrea Panzió

St.Andrea Panzió

A St.Andrea Panzió a Dunakanyar legszebb városában Szentendrén, közel a belvároshoz csendes, nyugodt kőrnyezetben várja vendégeit.
Zárt parkolóval rendelkezik, minden szobája fürdőszobás, franciaágyas, + pótágyazható.
A férőhely 30-35 fő.
Hozzánk belehet térni megpihenni párórára is!
Reflexológusunk masszázst, talpmasszázst végez.
Csoportoknak árkedvezményt adunk.
A ház alkalmas kissebb csoportok összejövetelére, akár az egész panzió bérelhető.
Egész évben a 6. éjszaka után a 7.-et ingyen adjuk, valamint október végétől április végéig a 2. éjszaka után a 3.-at is mi fizetjük!

Kincses Vendégház Panzió***

Kincses Vendégház Panzió***

A Kincses Vendégház Panzió*** Debrecen belvárosában, a Pesti utcán található.

Akár 20fő befogadására is alkalmas ház 8 (más-más hangulatot árasztó) szobájának berendezésekor a mai bútorok modernségét az antik berendezési tárgyak egyediségével, próbáltuk ötvözni. Minden szobához külön zuhanyozós fürdőszoba és WC tartozik. Ezek mellett fagyasztós hűtőszekrénnyel, 70 cm-es televízióval és légkondicionálóval is felszereltük őket. A vendégeink egészségéért pedig bio-matracos fenyő ágy és antiallergén ágynemű felel.
A recepció épületében egyedi berendezésű társalgó várja az este még közösségi beszélgetésre, csendes szórakozásra vágyó csoportokat.

Családi vendégház – Családi kiszolgálás – Kellemes hangulat!