parasztház címkéhez tartozó bejegyzések

Zsófia vendégház

Zsófia vendégház

Tisza-parti üdülés Nagykörűben
Zsófia Vendégház Nagykörűben A Tiszaparti szabad strandtól 100 méterre lévő kis parasztház, egyszerű parasztbútorokkal berendezve, csendes, nyugodt környezetben, nagy füves udvarral, nyári konyhával a kertben, a házban teakonyha. Különálló épületben kettő tusoló, WC, mosdóval ellátott épület. Nyitva tartási időszak kezdete: Május 15. Nyitva tartási időszak vége: Szeptember 30. Férőhely (fő): 6 Szobák száma: 3 Szolgáltatások: ágynemű biztosított, hűtőszekrény, konyha, konyhafelszerelés, kutya-macska bevihető, mosási lehetőség, parkolás zárt udvarban, tűzrakóhely. Program lehetőségek: Horgászati lehetőség, kirándulás a környéken, fotózás, vadászat, pihenni vágyóknak ideális.. Telefon : +36 (30) 9827971 begin_of_the_skype_highlighting              +36 (30) 9827971      end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting              +36 (30) 9827971      end_of_the_skype_highlighting
Email: semilia@freemail.hu Típus: falusi szálláshely Osztály: 2 napraforgós Szállás ára:(HUF): 2800-Ft/fő/éj+IFA/200-FT

Váralja Vendégház

Váralja Vendégház

A nyugalmat, a csendet, az aktív kikapcsolódást keresők számára ajánlunk üdülési lehetőséget egy bakonyi kis faluban Döbröntén. Túrázhat a bakonyi erdőkben, lovagolhat, kerékpározhat, fürödhet a közeli termál- és élményfürdőben, felfedezheti egy ódon kisváros nevezetességeit és közben zavartalan nyugalomban pihenhet a régi paraszti múlt emlékeivel berendezett parasztházunkban. Várja Önt a Váralja Vendégház! Látogassa meg honlapunkat! Üdülési csekket elfogadunk!

Gádoros Vendégház

Gádoros Vendégház

A nyugalmat, a csendet és az aktív kikapcsolódást keresők számára ajánlunk üdülési lehetőséget egy bakonyi kis faluban Gannán. Túrázhat a bakonyi erdőkben, hó esetén síelhet, szánkózhat a várhegyen, lovagolhat, kerékpározhat, fürödhet a közeli termál- és élményfürdőben, felfedezheti egy ódon kisváros nevezetességeit és közben zavartalan nyugalomban pihenhet a régi paraszti múlt emlékeivel berendezett parasztházunkban. Egyszóval, várja Önt egy kis bakonyi faluban a Gádoros vendégház! Látogassa meg honlapunkat! Üdülési csekket elfogadunk!

Dévényi Vendégház

Dévényi Vendégház

Vendégházunk Csesznek faluban egy csendes kis utcában található.
Vendégházunkban két apartmant alakítottunk ki kényelmesen összesen 10-férőhellyel. A bejáratok előtt nagy fedett terasz szolgálja pihenésüket.
Zárt udvaron parkolhatnak autóval.
Udvaron a tűzrakóhelyen szalonnát süthetnek, bográcsozhatnak.
Gyerekek hintázhatnak, játszhatnak az udvaron.
A gondtalan pihenést biztosítja a csendes, tiszta levegő, füves udvar, fajáték, hinta kialakítása.

Almásliget vendégház

Almásliget vendégház

Mátramindszent a Mátra északi lejtőjére települt község, 10 km-re Galyatetőtől. Vendégházunk a falu központjában áll., 1500nm-es telkét két oldalról a posta és az ovosi rendelő kertje, hátulról erdő határolja. A házhoz tágas veranda, és 25 nm-es fedett terasz tartozik kerti tűzhellyel. Négy szobában 14 főt tudunk elszállásolni, jól felszerelt konyha-étkező, és két fürdőszoba áll a vendégek rendelkezésére. Központi fűtés,cd-, dvd-lejátszó, és két tévé szolgálja akikapcsolódást. A kertben gyümölcsfák, madarak, csend, és jó levegő!
Árak: 1-3 főig 8000ft, 4-10 főig 2500/fő, max 25000ft, egy hét bérlése esetén 100 000ft.

Alternatív címek:

  • parasztházak berendezése