Balatonkenese címkéhez tartozó bejegyzések

Romantic Camping

Romantic Camping

A Balatontól 300 m-re, gyönyörű, romantikus környezetben fekvő kemping. Löszfalakkal, erdővel övezett füves, fás terület. Magasabb részéről szép kilátás nyílik a Balatonra. Kerékpárosok részére is ideális, mivel a kerékpárút közvetlen közelében található.

Gabriella Panzió

Gabriella Panzió

Legyen a vendégünk és töltse nálunk szabadságát, minden szobából a Balaton páratlan panorámáját csodálva, “retro stílusú”, egyszerű, takaros panziónkban, romantikus, csendes környezetben, családias ellátással.

Az üdülő Balatonkenese belterületén, a Klub Aliga közelében, balatonra néző utca ősfás DK – i domboldalán, 7,5 m magasan, nagyon igényes családiházas nyaraló övezetben található, közel a szabadstrandhoz.

Büfénkben többek között finom csapolt sörrel hűthetik és frissíthetik fel magukat kedves vendégeink miközben rex-eznek, cso-csóznak, ping-pongoznak, gyermekeiket hintáztatják, kártyáznak, társasjátékoznak vagy a teraszon hintaágyból gyönyörködnek a Balatonban 🙂
Válasszon minket!

Hotel Marina Port

Hotel Marina Port

A Hotel Marina-Port légkondicionált szobáinak – melyek minden igényt kielégítenek -, valamint vadonatúj fitnesz és wellness központjának köszönhetően az egyik leggyönyörűbb négycsillagos szállodaként várja vendégeit a Balaton partján.

A látogatóknak minden alkalommal lehetőségük adódik a szálloda egyik vitorlás hajójának kibérlésére. A hotel kisebb-nagyobb csoportok, valamint családok és egyéni vendégek számára egyaránt kínál hajókat.

Szállás szobáinak száma: 56.