Butik Design Rooms

Butik Design Rooms

A BUTIK DESIGN ROOMS a Tisza-tó legismertebb és szolgáltatásaiban, lehetőségeiben, programjaiban legkiemelkedőbb településén, a Tisza-tó fővárosának is nevezett Abádszalókon található.

Az ország második legnagyobb tavának partján, ahol az öreg Tisza az Alfölddel randevúzik, káprázatos környezetben várja Önt élete legemlékezetesebb élménye. A Tisza-tó környékét burjánzó ártéri erdők, aranyló homokpadok, felderítésre váró vadregényes holtágak, apró szigetek, eldugott, romantikus öblök teszik változatossá. A különleges adottságoknak köszönhetően, egymást nem zavarva élményre és pihenésre talál itt az aktív kikapcsolódásra vágyó, a vízi sport rajongó, a fürdőző-napozgató nyaraló, a csendet kereső horgász, a sokszínű madár- és növényvilág szerelmese.
Abádszalók kikötői útrakész kajakokkal, kenukkal várják a vízitúrára induló kalandorokat. A horgászat szerelmesei pedig itt kifoghatják életük „Nagy Halát”, hiszen Magyarország legnagyobb horgászvízében ma is több mint ötven halfaj él. Vízi sport kedvelő vendégeink a Közép-Európában egyedülálló eszközökkel felszerelt Capche Beach-en kedvükre hódolhatnak szenvedélyüknek. A strandolók a panzióhoz tartozó 180 nm-es magánstégen és a fokozatosan mélyülő, gyorsan melegedő szabadvizű strandokon fürdőzhetnek vízben és napfényben. A szárazföldi élményeket előnyben részesítők kerékpárutak, lovas tanyák, kézműves műhelyek, gyógy- és termálfürdők színes és változatos programjaiból válogathatnak.
Őszintén bízunk abban, hogy a nálunk töltött napok után Ön örök életre szóló élményekkel gazdagodva tér haza. Nekünk pedig abban a szerencsében lesz részünk, hogy hamarosan ismét vendégeink között, vissza-visszatérő barátként köszönthetjük.


Hotel, szállás adatai:


Vendégparkolás: igen
Internet: igen
Szolgáltatások: 180nm-es privát stég, jakuzzi, saját medence, wakeboard, vizisí, Air Sup, wake surf, motorcsónakázás, minibár, napozóágyak, jet-ski, kerékpár kölcsönzés, segway kölcsönzés

Hotel, szállás elérhetőségei:


Pontos cím: 5241 Abádszalók, Attila út 22.
Telefonszám: 06 20 954 24 01
Weboldal: www.butikrooms.com

Térkép


Kérjen árajánlatot!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.