Bükkösdi Ökopark

Bükkösdi Ökopark

Az Ökopark Bükkösd a Dél-Zselic és a Nyugat-Mecsek lankáinak találkozásánál épült fel. Az 550 ha-os tematikus élménypark komplex turisztikai termékcsomagot kínál az idelátogató vendégek számára a tartózkodás teljes időtartama alatt: egész évben üzemelő vendégházak, étkezés, túrázási lehetőség, kirándulás, programszervezés, vadásztatás, lovaglás. Az Ökopark létrehozásának célja, hogy minél több ember számára lehetővé tegye a vadon élő és őshonos magyar háziállatok megismerését természetes körülmények között.
Akik több napon keresztül is szeretnék élvezni a park által nyújtott szolgáltatásokat, azokat 5 különböző szálláshellyel is várja az Ökopark, melyek ideálisak környezettudatos családok, fiatal párok vagy baráti társaságok számára is. Ajánlott mindenkinek, aki szeretne kicsit kiszakadni a szürke mindennapokból és harmonikus, zavartalan, természet közeli élményre vágyik. Vendégeink akár a wellness nyújtotta örömöket is élvezhetik, de ha egy egészen új és egyedülálló élményre vágynak, lehetőségük van megszállni a park jurtáiban is. A park összesen 24 fő befogadására alkalmas lakosztályokkal rendelkezik. A hat lakosztály mindegyike tágas lakótérrel, előtérrel, valamint saját, különálló fürdőszobával és WC-vel rendelkezik. Vadászvendégek számára fegyverszekrény is rendelkezésre áll. A vendégház területén korlátlan internet hozzáférés biztosított. Az épülethez saját parkoló tartozik.

A főépület közös helyiségeit és szolgáltatásait minden vendég használhatja (melegítő konyha, étkező, nappali pihenő, pincehelyiség, nyitott terasz, finn szauna). A vendégház kiváló csapatépítő tréning szervezésére is.
Üdülési csekket elfogadunk!
Programajánló:
A park életét különféle programok színesítik, mint például kocsizás, lovaglás, vezetett parklátogatás, erdei túra, kastélylátogatás, kézműves programok, kincskereséses parklátogatás, sorverseny. Lehetőség van kirándulni és sziklát mászni Cserkúton, majd kipróbálni a régi korok izgalmas gyermekjátékait, ellátogatni Gyűrűfűre az ökofaluba, ahol rengeteg érdekesség várja a kicsiket és nagyokat egyaránt! Amennyiben az abaligeti cseppkőbarlang a legvonzóbb, kirándulásokat szervezünk oda és vissza!
A parkban kemencés sütögetésre is kínálunk lehetőséget!
Bővebb információért látogasson el a következő weboldalra: http://www.okobukkosd.hu/szallas/index.php


Hotel, szállás adatai:


Hotel, szállás elérhetőségei:


Pontos cím: 7682 Bükkösd,
Telefonszám: +36 73 578-501
Weboldal: http://www.okobukkosd.hu/szallas/index.php

Térkép


Kérjen árajánlatot!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.