AQUA HOTEL

AQUA HOTEL

Kistelek a Dél-alföldön, a megépült M5-ös autópálya mellett, az E75-ös nemzetközi főútvonal mentén, a megyeszékhelytől, Szegedtől 26 km-re elhelyezkedő, dinamikusan fejlődő kisváros. Szállodánk az AQUA HOTEL a város központjában, könnyen megközelíthető helyen a Szent István római katolikus templommal szemben található. Összesen 54 fő elszállásolását tudjuk biztosítani, két- és háromágyas, valamint apartman jellegű szobákkal várjuk vendégeinket. A szobákban fürdőszoba, telefon, színes televízió, minibár és Internet elérési lehetőség található.
Szállodánk rendelkezik saját étteremmel és hangulatos kávézóval, melyek lehetőséget nyújtanak akár rendezvények lebonyolítására is. A Hotel összeköttetésben áll a városi Sportcsarnokkal, ahol gyógykezelések, két száraz szauna és három medence (34 0C fokos ülőmedence, 36 0C fokos gyógyvizű termálmedence és 26 0C fokos úszómedence) található, melyek kellemes kikapcsolódási lehetőségeket biztosítanak.
Kistelek, mint a kistérség központja kiváló kirándulási lehetőségek kiindulási pontja lehet. Fedezze fel a környéket, a Dél-alföldi régió történelmi és kulturális hagyományait! Tekintse meg Szeged nevezetességeit, vagy látogasson el a várostól 6 km-re található, méltán híres Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkba.


Hotel, szállás adatai:


Vendégparkolás: van
Háziállatok: nincs
Internet: van
Bejelentkezés: 14.00 órától
Kijelentkezés: 11.00 óráig

Hotel, szállás elérhetőségei:


Pontos cím: 6760 Kistelek, Kossuth u. 3.
Telefonszám: 62/597-038
Weboldal: www.aqua.hotel.hu

Térkép


Kérjen árajánlatot!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.