Apartman Siesta

Apartman Siesta

A családi üzemeltetésű, nyugodt zöldövezeti, de frekventált helyen található Apartman Siesta vendégház egész évben várja kedves pihennivágyó vendégeit önálló, különbejáratú, összkomfortos 2,3,4,5 ágyas négy helységes igényes, hangulatos, tágas 35-50 m2 nagyságú minigarzon jellegű apartmanokkal:

külön fürdőszobával ( törölköző, tusoló, WC )
teljesen felszerelt külön konyhával- nappalival, ( edényzet , evőeszközkészlet, kávéfőző, kenyérpirító, mikró, mosogatófolyadék, törlőkendő, SAT TV., DVD lejátszó és DVD kölcsönzés )
ingyenesen elérhető Wifi internet
külön hálószobával, ( ágyneműhuzattal, törölköző )
külön erkéllyel vagy terasszal
zárt udvari autóparkolási lehetőséggel.

Az udvaron található grillezési lehetőség színesebbé teheti a nálunk eltöltött napjaikat, estéiket. Társalgónkban kisebb rendezvények megtartására is lehetőség van 20-25 főig.

Bük és Bükfürdő között helyijáratos busz közlekedik, amelynek megállója az apartmantól kb.300 m-re található.

Májustól októberig a DOTTO kisvonat, a ház elötti megállóból szállítja a vendégeket a Bükfürdő ( gyógy- és élményfürdő) és Bük között.

Egyéb szolgáltatások:

kozmetikai szalon- bio és ultrahangos kezelések
sminktetoválás
pezsgőfürdő jakuzzi szauna
gyógy és talpreflexzóna masszázs
kerékpárkölcsönzés
utazásszervezés
kerti bútorok
napozók
kerti gyerekjátékok
homokozó
hinta

A vendégházunk udvarán, különálló Wellness házban, SAT TV -vel, , exkluzív körülmények között található 6 személyes, 1600 literes, 90 fúvókás pezsgőfüdőnk (jakuzzi) és a négyszemélyes finn szaunánk, nemcsak a gyógyulni, hanem a kikapcsolódni, és egészségesen szórakozni vágyó vendégeinknek is külön élményt nyújt.
Kozmetikai szalonunkban bio-, ultrahangos- és relax-kezeléseket, sminktetoválást vehetnek igénybe. Egy masszázs, gyógymasszázs vagy talp reflex-zóna masszás nemcsak a beteg vendégeinknek javasolt.


Hotel, szállás adatai:


Vendégparkolás: Ingyenes privát parkolás lehetséges helyben.
Szolgáltatások: Egyéb szolgáltatások:kozmetikai szalon- bio és ultrahangos kezelések sminktetoválás pezsgőfürdő jakuzzi szauna gyógy és talpreflexzóna masszázs kerékpárkölcsönzés utazásszervezés kerti bútorok napozók kerti gyerekjátékok homokozó hinta ingyenes wifi használat A vendégházunk udvarán, különálló Wellness házban, SAT TV -vel, , exkluzív körülmények között található 6 személyes, 1600 literes, 90 fúvókás pezsgőfüdőnk (jakuzzi) és a négyszemélyes finn szaunánk, nemcsak a gyógyulni, hanem a kikapcsolódni, és egészségesen szórakozni vágyó vendégeinknek is külön élményt nyújt. Kozmetikai szalonunkban bio-, ultrahangos- és relax-kezeléseket, sminktetoválást vehetnek igénybe. Egy masszázs, gyógymasszázs vagy talp reflex-zóna masszás nemcsak a beteg vendégeinknek javasolt.
Háziállatok: kutya, cica behozható
Internet: A szállás teljes területén vezeték-nélküli internet áll rendelkezésre díjmentesen.
Bejelentkezés: E-mailben, telefonon.
Kijelentkezés: Az apartmanokat elutazás napján 10 óráig kell elhagyni.
Lemondás: A lefoglalt időpont elött 14 nappal, díjmentesen lemondható.
Általános információk: A családi üzemeltetésű, nyugodt zöldövezeti, de frekventált helyen található Apartman Siesta vendégház egész évben várja kedves pihennivágyó vendégeit önálló, különbejáratú, összkomfortos 2,3,4,5 ágyas négy helységes igényes, hangulatos, tágas 35-50 m2 nagyságú minigarzon jellegű apartmanokkal:külön fürdőszobával ( törölköző, tusoló, WC ) teljesen felszerelt külön konyhával- nappalival, ( edényzet , evőeszközkészlet, kávéfőző, kenyérpirító, mikró, mosogatófolyadék, törlőkendő, SAT TV., DVD lejátszó és DVD kölcsönzés ) ingyenesen elérhető Wifi internet külön hálószobával, ( ágyneműhuzattal, törölköző ) külön erkéllyel vagy terasszal zárt udvari autóparkolási lehetőséggel.Az udvaron található grillezési lehetőség színesebbé teheti a nálunk eltöltött napjaikat, estéiket. Társalgónkban kisebb rendezvények megtartására is lehetőség van 20-25 főig.Bük és Bükfürdő között helyijáratos busz közlekedik, amelynek megállója az apartmantól kb.300 m-re található.Májustól októberig a DOTTO kisvonat, a ház elötti megállóból szállítja a vendégeket a Bükfürdő ( gyógy- és élményfürdő) és Bük között.Egyéb szolgáltatások:kozmetikai szalon- bio és ultrahangos kezelések sminktetoválás pezsgőfürdő jakuzzi szauna gyógy és talpreflexzóna masszázs kerékpárkölcsönzés utazásszervezés kerti bútorok napozók kerti gyerekjátékok homokozó hintaA vendégházunk udvarán, különálló Wellness házban, SAT TV -vel, , exkluzív körülmények között található 6 személyes, 1600 literes, 90 fúvókás pezsgőfüdőnk (jakuzzi) és a négyszemélyes finn szaunánk, nemcsak a gyógyulni, hanem a kikapcsolódni, és egészségesen szórakozni vágyó vendégeinknek is külön élményt nyújt. Kozmetikai szalonunkban bio-, ultrahangos- és relax-kezeléseket, sminktetoválást vehetnek igénybe. Egy masszázs, gyógymasszázs vagy talp reflex-zóna masszás nemcsak a beteg vendégeinknek javasolt.

Hotel, szállás elérhetőségei:


E-mail cím: info@apartmansiesta.hu
Pontos cím: 9737 Bük Ifjúság útja 55-57
Telefonszám: 0036 30 377 8254; 0036 94 358 472
Weboldal: www.apartmansiesta.hu

Térkép


Kérjen árajánlatot!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.