Apartman kiadó Egerben – Ostorosi úton (belváros közeli)!

Apartman kiadó Egerben – Ostorosi úton (belváros közeli)!

Igényesen felújított, rendszeresen karbantartott, összkomfortos lakás üdülés céljára kiadó Egerben! (Ostoros út 1.)

A szállás a következő időszakban vehető igénybe: 2013.07.01 – 2013.08.31-ig.

Az Apartman adatai az alábbiak:

– 72 m2
– Szobák: 3 hálószoba + nappali, konyha, étkező, fürdő/wc
– Erkélyek száma: 1 db (utcára néző)
– Parkolási lehetőség az épület előtt.
– Wi-Fi (vezeték nélküli internetezési lehetőség), KábelTV
– Max. 6 fő részére

Miért érdemes a nyaralás megannyi választási lehetőségei közül éppen Egert, annak környékét és épp ezt a belvároshoz közeli lakást választani?

– Az apartman nyugodt, csendes környezete, összkomfortos felszereltsége relaxációs szempontból maximálisan kielégíti az Egerben ill. környékén üdülni, kikapcsolódni vágyók igényeit.

– A testi és szellemi felfrissülés már egy könnyed, Eger városának varázsától átszellemült séta után is garantáltan megvalósul: történjen az egy különleges hangulatot árasztó szűk utcán a belvárosban vagy az Eger – patak partján a liget zöldelő fái közt.

– A passzív pihenés kedvelői kedvükre válogathatnak a környék termál/gyógyvizeinek kínálatából, történjen az nappal (Eger, Egerszalók, Bükkszék, Bogács) vagy akár éjszaka (Demjén)

– A mozgás szerelmeseinek a nyaralás idejére sem kell azt nélkülözniük: megannyi túraútvonal közül választhatnak: gyalog, kerékpárral (http://www.egerbike.hu) esetleg lóval, sárkányrepülővel, sík (belváros, Szilvásvárad) és zordabb terepen egyaránt (Eged-hegy).

– A közelben lévő horgásztavak, a környék erdeinek élővilága halászati/vadászati lehetőséget is nyújt az azt kedvelők számára.

– Akik történelmi/földrajz tudásukat is szeretnék bővíteni, frissíteni azok számára a kiállításokat is magában foglaló épületek, múzeumok az ideális megoldás: Dobó István Vármúzeum, Líceum, Bazilika, Gárdonyi Géza Emlékmúzeum (bővebben : http://eger.varosom.hu/latnivalok/)

– A térség sokszínű fesztiválok/koncertek/programok áradatával látja el látogatóit. 2 mozi, számos szórakozóhely és pub célozza meg a megfáradt vendégek felüdítését. A “Szépasszonyok” vörös nedűtől mámoros völgye is kihagyhatatlan élményekkel kecsegtet.

Ár: 2.000 Ft / fő / nap


Hotel, szállás adatai:


Hotel, szállás elérhetőségei:


Pontos cím: 3300 Eger, Ostorosi út 1.
Telefonszám: 06704572183
Weboldal: Nincs

Térkép


Kérjen árajánlatot!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.